. . .

Det var nog enbart tomma ord. Trots att det gör ont så är det nog dags att inse det. Försöka acceptera mina felsteg, ta nya andetag och gå vidare. Lite tråkigt bara.

Annars så fortsätter mina helkassa dagar. Finns liksom ingenting som piggar upp, får en att må bra. Visserligen finns det stunder som jag skrattar, men det känns så ytligt just nu. Jag orkar bara inte rycka upp mig.

Polisen var på besök i skolan idag igen - som vanligt med andra ord!
Har haft olika partier här i 'växthuset' och däribland SverigeDemokraterna. Ganska självklart blir det kritik emot deras åsikter. Speciellt när vi har så pass många invandrare osv gående på skolan. Men hallå, går vi på gymnasiet eller i lågstadiet? Jag trodde vi var så pass gamla att vi inser att välta bord och ge bort knytnävsslag inte löser speciellt mycket. Sedan tycker jag mig höra ordet 'yttrandefrihet' överallt och hur viktigt det nu är. Men ska inte a l l a få säga sin sak då? Jag tycker minsann att man ska få uttrycka sig oavsett vad man tycker. Vill man nu att alla från en annan ras ska dö (hårt draget!) så ska man få säga dit lika mycket som att någon ska få säga att denne inte tycker om glass.
Visserligen är det väl ganska onödigt att säga något dyligt högt men rätt ska vara rätt, för alla!

Nog om politik, som jag förövrigt skulle kunna spy på, så har vi kikat på styrkelyftning. Ganska coola grejer det där. Jag ska nog också bli biff.

Mötte Mathilda sen, bokade tid på UM . Spännande. Mycket folk i alla fall.
Nu väntar jag på att bli dissad, som alla andra dagar. Tummen ner för det här alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback