i'm alive !

Var tydligen två dagar sedan jag uppdaterade här. Har massor av andra dumheter för mig nu för tiden. Hinner ingenting. Värdelöst!

Igår var det valborg. Ganska spårat kanske jag ska säga. Spårat men otroligt kul!

Började dagen med plugg, sedan hem och besikta min pärla som för övrigt fick blankt papper. Måste bara byta ena framskärmen till nästa år. Han sa att han skulle vilja sätta en två men att han var snäll denna gång. Tackar sa jag. Efter det så bar det av hem till Sabina. Vi fixade oss, taggade och dansade som två små gorillor.
Någon timma senare så kommer folket, blev lite kortspel och vem var det som fick alla klunkarna liksom? Jäklar alltså. Hur som helst. Vid nio någon gång så drog vi vidare hem till T, men där var det så jääääkla torrt att jag och Sabina kilade över till Therese.
Där träffade jag på massor av sköönt folk - slutade med att jag, Ida och Sabina stod inne i ett rum och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Typ. Livat. Blev mass skitsnacka med Alexandra. En aning onödigt kanske men men. Shit happens. Bara tänka på tills nästa gång.
Vid ett eller sådär så drog vi hemåt. Sabina och Linus försvann upp till T igen men jag var så jäkla trött att jag snodde hennes nycklar och kilade hem till S, barfota. Eller ah, jag hade mina klackar, men fick så grymt ont i fötterna. Så jag drog av mig dom och gick i strumporna. Ganska kallt, blött och hårt. That's life.

Nu på morgonen så hjälpte jag Sabina en aning innan jag blev upphämtad av Ida och vi tog tåget hem. Har bara degat under täcket och pratat med N. Ska göra så lite som möjligt idag, måste vila upp mig ju. Ikväll blir det ju äventyr i Västerås. Spännande minst sagt. Kommer bli awesome.

Men nu blir det en dusch. Känner mig sjuukt ofräsch - inte okej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback