"ja.. jag är då inte förvånad"

Gjorde bort mig idag. Inte okej alltså!
Jag och pappa tog bilen och åkte en sväng, bestämde oss för en glass på donken. Jag fick pappas kort och skulle betala, vem tror ni inte tappar kortet då liksom? Jag hade till råga på allt ställt mig så nära luckan jag bara kunde för att slippe sträcka mig så långt - jag fick inte upp bildörren. Tack och lov så stod bakomvarande en bra bit ifrån mig så jag kunde backa och ställa mig bättre. Fick sedan betala stående. Förstår ni hur pinsamt det var eller?
Aldrig att jag åkter till donken i arboga igen alltså. Fy tusan. Pappa bara skrattade åt mig - inte okej!

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Mötte upp Ida inatt, hon skulle ha åkt till Ullared men klantarslet glömde kontokortet hemma. Eller hon har gömt det någonstans. Ganska illa, speciellt när man upptäcker det tio minuter innan man ska hoppa på bussen.
Ganska dålig tajming blev det för min del också. Jag och mamma kom inte alls överrens igår så slutade med att jag stängde dörren och gick. Det går bara inte att föra en vettigt samtal med henne när hon är på det där humöret. Så jag och Ida kilade hem till pappa - för er som var intresserade.

Calle fick möta svampen idag. Han var lerig från topp till tå och jag orkade bara inte. Han fick träffa vattenhinken helt enkelt. Kanske inte det bästa men tempen låg ändå på 23 grader just då och dog gjorde han inte. Vi tog en promenad när han var skrubbad och klar. Stannade och käkade, hade det bara mysigt alltså.

Kommentarer
Mathilda säger:

Haha ;D ja det finns nog naglar där, hehe! Då tänker jag nog köpa ett förråd med lösnaglar om dom är snygga och billiga xD

2010-05-16 | 16:56:14
Bloggadress: http://mathildaahokangas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback