skrew you!

Vem uppfann internet egentligen? Jag spenderar waaaaay för mycket tid här och det märks på min läxhög. Inte okej alltså. Det är verkligen inte okej. Nu tänker jag dela med mig - även om ni säkerligen redan har mig på FB och har läst där.

Skulle ha lämnats in;
Alla miljoner Case-uppgifter (men jag struntar i om Pelle blir mobbad på arbetsplatsen!) - Arbetsmiljö
Patrik-uppgiften - Psykologi
Rapport om en engelskbok - Engelska
Rapport om en svensk bok - Svenska
Matkultur i ett engelsktalande land - Engelska
Brister i kök - Livsmedelshygien

Ska lämnas in / prov ;
Avvikande beteende - Psykologi
Köttprov
Livsmedelshygien. Teoretiskt och praktiskt i kök
Redovisning av matsedel

Allt detta ska ske denna vecka. Prion ligger just nu på engelskauppsatsen, brister i köket och plugga till slutprovet. Jag orkar verkligen inte. Visst, jag får skylla mig lite själv - eller jag får enbart skylla mig själv. Men det är överväldigande just nu. Jag funderar starkt på att koppla ur internet på den här datorn och pluggapluggaplugga denna vecka. Nu får jag ta och skärpa mig!
Dessutom börjar körskolan denna vecka och jag ska hinna leva lite också. Blir tufft alltså. Jobbigt läge liiiiiksom. Och istället för att göra någonting åt detta så sitter jag och bloggar. Jäkla internet!

Kommentarer
Mathilda säger:

Hallå. Dennis och jag var och skrev kontraktet i fredags. Då bestämde vi även ett datum vi senast skulle få lägenheten. Det blev den 1 juli. Synd att du inte är hemma när vi flyttar :/ du får helt enkelt komma och hälsa på när du kommer hem från jobbet i sommar :) <3

2010-05-24 | 15:08:15
Bloggadress: http://mathildaahokangas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback