slow down my friend

Idag har Saxin varit duktig. Cyklade först till stallet och fixade klart där. Rullade ut och in en höbal vilket inte alltid är så himla roligt. Sedan så blev det cykeln direkt hem till mamma. Dock klädde jag mig för varmt. Både en tjockare tröja och höstjackan just ifall det skulle bli regn - vilket det också blev!
En svettig tur senare så blev det direkt in i duschen och sedan agera lekledare till kära kusin Liza. Härlig unge det där. Hon utklassade mig på finns i sjön, men ah vad gör man inte för barnen?
Har käkat årets första jordgubbar också. Inte helt fel måste jag påstå! Underbart.

B knackade på också, en lastbil hade körit i diket och gissa vilka som kilade dit? Självklart så var jag och Kent på benen direkt. Stod och kikade en stund, tur att föraren klarade sig alltså!
Jag och mamma kilade ut nu ikväll och gav honom lite kaffe och macka. Han vaktade sin last likt en hök. Kille som var ryss, skulle till Lettland - lastbilen var full i lax. Hela utrymmet var full i lådor med fisk.
Nu i skrivande stund så har lasten ännu inte fraktas därifrån med order ifrån föraren. Ingen får röra lasten. Förstår ni vad det kommer stinka här hemma om vinden ligger på hitåt? Redan nu har kylkedjan brutits och tempen ligger aldrig under åtta grader. Lastbilen har ändå legat på sidan över fem timmar och ingen is fanns.

Nu blir det lite mer chilltalk över lite vin med mamma.

Kommentarer
Mathilda säger:

Haha ja, vi kanske ska till LA eller NY nästa sommar. Jag vill fixa dina naglar! Hör av dig! :)

2010-05-15 | 19:23:30
Bloggadress: http://mathildaahokangas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback