sometimes i forget to love you

Varför ska man vara ute och föra oväsen INNAN klockan nio? Jag menar, vem går och klipper buskar med en såndär bensindriven såggrej halv åtta en vardag? Visserligen så jobbar väl folk men ändå? Jag har blivit uppfostrad så att man är tyst i allmänhet och absolut inte ringer folk innan klockan slagit nio.
Så ah, jag blev väckt halv åtta idag. Visst, jag skulle upp om en halvtimma men ändå. Hör lite senare att gräsklipparen är igång OCKSÅ. Man kan döda för mindre.

Somnade vid tio igår till filmen jag såg, trots att jag sovit bort nästan hela eftermiddagen. Kände mig fräsch imorse, pigg och kry. Fick i mig lite flingor och satte kurs till stationen. Det var när vi satt på tåget som illamåendet kom tillbaka. Jag svettades och kände mig allmänt dålig.
Vi skulle få information på Arbetsförmedlingen så vi satt där en timma. Svetten rann om mig ärligt talat. Inte alls för fräscht kanske. Smsade mamma redan då att hon fick ta ut vård av sjukt barn eller vad som, bara hon kom och hämtade mig när jag insåg att jag precis missat bussen. Tydligen får man inte ta ut VAB när dom är över tolv eller något sådant, struntsnack. Haha.

Hem och dö hos mamma ett par timmar innan min bror kom och höll mig sällskap. Mamma hämtade ut ett paket idag med. Så nu är jag en kort jeansjacka och en kavaj rikare. Suuuperfresh!

Egentligen vet jag inte varför jag sitter och skriver.. Håller på att avlida här just nu. Så ovärt. Men är man nörd så är man.. illa!


Kommentarer
kjekk_oslo säger:

hej:) fin blogg...aldrig på msn?:)

2010-05-19 | 22:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback