when your heart is wrong

Gårdagen blev inte alls som jag planerat. Ibland raserar hela ens värld av några små meningar.
Folk som man värderar högt sjunker likt stenar på sekunder. Aldrig trodde jag att det kunde vända så pass snabbt. Men jag överlever nog.

Mötte upp Ida när hon slutat jobbet, vi cyklade ut till min mamma för att hämta lite uppiggande dryck och sedan så var mitt nästa hem vårat stopp. Här spårade vi ganska bra. Slogs, skrattades och snackade skit i ren allmänhet. Så jäkla härligt.
Bara snacka ut precis hur man känner, tänker och tycker. Nu är jag back on track igen och redo för en fight. Aldrig att han ska få komma undan det här. Aldrig. Synd hans bff, att vi kan komma åt honom också. Blir liksom två i en smäll. Allt tack vare ett jäkla blogginlägg på LUNARSTORM. Förstår ni hur jäkla random det är eller? Ett blogginlägg som är skrivet för ett år sedan men avslöjade så jäkla mycket. Dom båda är ganska så röka, rätt rejält.
Ska bli så jäkla kul att se vad N kommer att svara, vad han kommer komma med för fjantiga ursäkter. Ska bli så grymt underbart att trycka allt in his face!
Nej, jag är inte alls sugen på att jävlas. Inte det minsta. He-he-he.

Annars så ska la Ida kila till jobbet snart så kvällen blir lugn. En dusch, lite peeling och så ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv. Det var trots allt helt fel tillfälle för detta att komma ut - men det som inte dödar härdar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback