why you?

Så otroligt skön eftermiddag/kväll!
Begav mig ut till russen först. Bytte hage på dessa och fixade lite. Hade helt glömt att Anna med fler skulle övernatta i stallet så blev helt paff när det låg sjuttioelva väskor i stallgången. Vore kanske en idé att åka ut och skrämma dom lite? Nej, så elak ska jag inte vara. Tror nog att dom skrämmer upp sig tillräckligt ändå.

Sedan vidare till Calle. Sprayade in honom i myggmedel. Är ju inte några myggor och knott som huserar där. Ni ska se mina ben efter släppet igår. Helt sjukt vad jag åkte på bett. Inte kul någonstans!

Nu under de senaste timmarna så har jag enbart glidit runt. Ätit efterlängtade chips och bara dött en aning. Minns inte när jag åt något så onyttigt som chips. Pappa köper bara hem turkisk peppar till sig själv och det tar ju inte lång stund innan dom är borta. Själv har jag levt på popkorn. Gott det med.
Har suttit i telefon också - kanske inte så bra.
Jag vill hålla känslorna borta, åtmonstone ett tag. Fick nog förra gången. Köra på utan att känna efter, känns som att det är lättast så - man slipper åtmionstone bli sårad.

Men nu blire en pomenix med EeeellenPPP.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback