you take me down

Kan det inte bara vända snart? Just nu finns det inte mycket som inte är kasst alltså. Jag är inte ens på partyhumör och då är det illa. Speciellt när det är tagg lite överallt i närheten. Vad är det som händer liksom?

Jag blev aldrig dissad igår. Fast på ett sätt hade det varit bättre. Ord jag inte ville höra, meningar som gör ont. Jag orkar inte. Du fångade mig mitt i det värsta och gjorde det hela sämre. Men vi klarar det, ellehur?! Jag hoppas det i alla fall.

Stannade kvar i sängen imorse. Inte fören halv elva orkade jag mig upp, då pappa kom in och sa att jag missat min tandläkartid. Så ovärt! Blev lite plugg i alla fall, matte och svenska. Ganska värdelöst.

Min babygirl Sabina gav inga roliga besked heller. Alltså shit. Kan det suga mer eller? Skolan kommer absolut inte vara rolig längre. Vem ska jag spåra med förutom Ella? Och sista året dessutom, studentveckan hallå? Herpes på det här alltså. Förstörde min dag något grymt!

Nu ska jag få mig ut till stallet, putsa ner russens hovar och rensa tankarna. Sedan hoppas jag på att Ida vill hålla mig sällskap, vi kan deppa tillsammans. Sedan tänker jag dö resten av helgen.

Just nu är allt helt jäkla värdelöst. Inget sommarjobb heller. *svordomar i massor*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback