you're a looser

Drog ner ljudet på väckarklockan imorse. Jag tänkte seriöst "Men hallå, orka att det låter - jag sover ju!", drar ner ljudet och somnar om. Det är ju snabbtänkt. Men var någon som ringde (och jag tänker inte dra några förhastade slutsatser!), dolt nummer, och väckte mig kvart i nio. Så jag hann med rätt tåg och sådär ändå. King!

Skönt att få tänka på annat idag. Tack alla som kastar skit på honom, det hjälper verkligen! (:
Annars så följde jag med Ida in till körskolan när vi var i Arboga igen. Gjorde mitt liv värdelöst ännu en gång. Seriöst, ALLTING går emot mig nu hela fukking tiden. Allvarligt, när ska jag börja få liiite flyt igen?
A L L A tider till körning är uppbokade. Förstår ni hur illa det är eller? Hur många lärare finns det där, fyra? Ingen har tid och Klemens har bara fullt upp med motorcykel så gaaaah. Blir galen.
Ida skulle boka nya tider.. Första tiden är i .... JUNI! Förstår ni hur jäkla galen jag blir eller? Det är fasikens inte okej. Så jag kan ju bara glömma körkort inom närmsta tiden alltså. Måste höra mig för om hur det ser ut i Köping med aaaah, hur kul är det att dryga dit bort i sommar?

Nej. Mitt humör är inte alls på topp nu. Jag lovar, finns det något som kan bli sämre nu så kommer det att hända, tro mig!
Ska i alla fall ut till kusarna och rasta Calle. Funderar på att träna lite själv samtidigt. Kanske blir en liten löprunda i skogen. Är ju ganska torrt ute i skogen nu så det ska nog gå prima. Antingen det eller så stannar jag till vid spåret innan jag åker hem. Blir nog bra. Drog ju i mig resten av pizzan som jag hade kvar sedan helgen. Proppmätt för en vecka nu tror jag.

Veckan blir lugn i alla fall. Ledig torsdag och fredag men inget planerat. Eller jo, ska iväg till Sabina och vi har bestämt oss för att plugga. Nu ska det vara nog med alla uppgifter som ligger och hänger. Orkar inte ha det så! Sedan så får vi se om det blir tempo i helgen eller inte. Känns nästan så eftersom man satsar på en vit helg nästa helg - sparar oss till Köpingsyran. Hej och hå. Då blir det drag ska ni se.

Nej, stall och träning var det. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback