fu-fu-fuck you

Jag vet inte vad som händer med mig. Jag känner mig sådär tom. Helt orkeslös. Kroppen känns tung, oerhört klumpig - mer än vanligt iaf. Inga tankar snurrar, det är ovanligt tomt. Konstigt nog känns det underbart skönt. Mesta tiden har gått till att kika på Bartenderskolan. Det är inte många hjärnceller som måste arbeta när man ser på det må jag säga. Fast man blir lite sugen på att ta en kurs själv. Skulle vara grymt kul att kunna blanda ordentligt.

Annars ska jag slå huvudet i väggen för att hitta motivationen till att laga mat. Eller laga och laga, jag ska koka korv! Det är ungefär den nivån som dagen ligger på.
Sedan så räddade tant T mig en aning när hon frågade om jag kunde släppa in odjuren. Det ger mig lite rörelse i alla fall.

För övrigt ligger i-landsproblemet på hur jag ska spendera helgen. När vi var hos Tessan förre helgen så lovade jag att helgen som kommer ska spenderar i vågrättläge. Jag skulle inta soffan och ligga där hela helgen i och med att jag inte ens har hästarna. Det verka ju inte fungera längre.
Fredrika vill ut och pussa pojkar i Örebro på fredag och Linn tycker minsann att det ska vara förpärla hos henne och sedan Källar'n. Hujedamig!
Det bästa vore om jag klippte sönder mitt leg, så jag inte kommer in någonstans! Illa..

Men som jag och I kom överrens om igår; Man lever ju bara en gång.


Kommentarer
Anonym säger:

varför då?

2010-11-21 | 09:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback