louder than words

Ohmy!

Hur ska jag beskriva gårdagen? Totalt underbar! Bästa kvällen på riktigt länge.
Johlin kom över till mig runt fem, vi kilade ut till stallet och fixade kväll innan vi började gör iordning oss. Runt halv åtta så blev det att gå upp till stan, fixade lite småsaker och sådär innan det blev stationen. Töntigt nog var det där som vi började. Som små fjortisar med andra ord.
Tåg in, Strömpis direkt där det redan var rätt mycket folk trots att klockan inte var mer än strax efter nio. Så vi chillade, spanada läget och sådär innan dansgolvet fylldes. Och när det fylldes, så ska jag säga er att det blev fullt! Shit alltså, aldrig varit med om något liknande.
På övre dansgolvet kunde man liksom inte hålla kontroll över benen. Folk puttade, drog och dansade som turbantattare. Rätt som det var kunde man hamna på andra sidan dansgolvet. Men det var spännande.
Kvällen slutades runt tjugo över ett, när våra fötter gav upp, svetten rinnandes och vi var slutkörda.

Nu imorse så fick jag skjuts av pappa till stallet. Men innan det så for vi till Bilisten och köpte ostbågar och cola. Så jäkla sweet må jag säga. Sen utsläpp följt av ett par timmars sömn. Nu är jag fit for fight. Eller ja, efter en dusch rättare sagt.

Ikväll blir det kräftskiva hos mor. Ska se om jag kanske får med mina kära syskon ut en sväng också. Skulle kunna vara roligt. Men den som lever får se.


Saxin och Lidman
Fråga mig inte vart jag fick masken ifrån!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback