i don't want do be

Farbror Doktor idag. Gick helt okej. Fick starkare antibiotika utskrivet. Hoppas på att detta hjälper nu.
Ska dessutom se till att komma ihåg att ta alla kapslar nu så det inte blir som förra gången. Kan ju bero på mitt slarv som gjorde att det inte fick läka helt. Dessutom var jag inte snäll emot kroppen när jag också fick i mig alkohol under den helgen hos älsk. Det är inte farligt att mixa, men oerhört jobbigt för kroppen som först måste bearbeta all alkohol samtidigt som man har en infektion och dessutom läkemedel i levern.
Så nu ska jag var snäll, både emot min kropp och min plånbok och skppa all alkohol i helgen. Ska bli en riktig myshelg hemma hos älsk. Blir massa film och långa sovmornar. Lovely!

Idag hoppade jag körkortsteorin. Är hemma och vilar upp mig istället. Pappa kom hem med Donken, nyttigt och fint. Men han är bra gullig den mannen. Igår skar han min kassler så jag skulle kunna äta den. Jag orkade inte lyfta ett finger igår. Sweet.
Blir hemma onsdag och torsdag med. Skulle annars vara på Culinaren och ha servering men kanske inte är det bästa när man smittar. Så stannar hemma, äter massor av glass och bara dör på soffan. Kan leva med det också. Bara alla sjuka bakterier vill lägga sig ner och vila dom med för ett bra tag nu tack!

Älsklo, du är massa underbar.


Pyjamasbyxor ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback