i like the way it hurts

smärta.smärta.smärta
Jag blir inte frisk och jag kommer aldrig slippa tandläkaren. Det här är verkligen inte okej. I går började jag få ont i vänsta sidans bakre del av käken. Tänkte inte så mycket på det men det gav verkligen inte upp. Kikade i spegeln och såg hur rött och svullet det var. Nu idag när jag vaknade så kunde jag knappt svälja. Min frukost bestod utav treo innan jag kröp ner i sängen och lyckades försova mig.

Annars vad har hänt? Dålig uppdatering!
Älsk kom i torsdags. Skola på fredag och så filmmys med chips och dricka på kvällen. Hostel II tyckte han minsann att vi skulle kika på. Snacka om obehaglig film när verktygen åkte fram och en naken människa, hängandes ifrån taket rullades in. Tacka vet jag att skära mig själv lite grann på benet i duschen, hur ont gör då inte det där?

Upp ganska tidigt på lördagen. Elva blev vi upphämtade utav Dennis och Mathilda. Vi kilade in på IKEA i Örebro. Även några andra affärer hann vi med innan det var mat som stod på schemat. The Planet's buffé är klockren - proppmätta!
Sedan så halv fyra var det bio. I rymden finns inga känslor. Helt okej. Lite seg men ändå bra.
For hem efter det. Bytte om och gick ut till stallet. Fick upp älsk på hästryggen. Ni kommer älska videon som kommer komma upp sen. Söto!
Snabbt hem igen och fixa sig. Över till min bror och föra lite. Johanna kom över också. Vi tröttnade tillslut och kilade ner till krogen medan boysen satt kvar och tjötade.
Spelade lite poker, träffade folk och lite annat innan det blev kebab och sedan sängen. Ont i fötterna hade jag - gick barfota hem. Tur att klockan blir så mycket att ingen ser, hoppas jag.

Nu är jag hemma hos mamma och tycker synd om mig själv. Hoppas tandis har fått något återbud imorgon för då kommer jag in akut. Fick ju en akuttid, men inte fören på onsdag. Liksom, hur bra akuttid är det liksom? Tummen ner för tandvården!
Men jag är ledig imorgon så jag ska vara glad ändå. Nu blir det sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback