"... men jag är ju nykter, oskuld och rökfri"

Rätt seg och sliten idag må jag säga. Kanske blev ett, eller ganska många glas, förmycket igår. Men blir man bjuden så tackar man inte nej. Kvällen blev mycket lyckad, faktiskt.
Blev upphämtad utav Ann, Marcus och Linus strax efter klockan sex tror jag nog. Eller om det var sju? Sak samma egentligen. Hem till Ann och Marcus resident där vi började lite smått. Lyssnade på musik, kikade på film och pratade. Runt tio, halv elva så var det mesta uppdrucket och vi tog oss in till Köping. Satte oss nere på Hantis där det är gratis och kollade läget lite. Tillslut så hade klockan tickat på och vi bestämde oss för att kasta ut lite pengar och gick upp på övervåningen.
Inte direkt något att hurra över. Var några bord som sålde leksaker, klädet, spel och sådär - svindyrt. Var i princip mest äldre som inte kan hålla händerna i styr och fula strippor. Men annorlunda var det.
När det var njutning för killarna så gick jag och Ann ner, ingenting för oss. Haha. Sprang på Kaj och tant Tarja så vi tjötade ett bra tag. Sen försvann alla och jag fick en smärre panik - min skjuts hade redan åkt och reservplanen hade ändrat sina planer.
Tur nog så hade älskade Erik med sitt band och Pasted inte åkt hem ännu. Så dom ordnade att jag fick plats i en bil så hem kom jag. Det gör man alltid. Livet ska inte vara tråkigt. A day to remember.

Kan det bli helg snart?  <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback