not so lovely

Man blir trött av medicin. Jag har märkt att när jag går på någon form av antibiotika så blir jag oerhört trött. Jag kan sova hela tiden! Sover på dagarna, sover på nätterna, långa sovmornar och sådär. Börjar bli lite jobbigt att vara så trött hela tiden. Jag vill orka göra saker.

Så idag tog jag faktiskt cykeln och cyklade ut till stallet. Var ett bra tag sedan jag gjorde det! Klappade hästar innan jag började leka med spindlarna. Ryser bara jag tänker tillbaka på det. I och med att hästarna inte gått i den hagen under början av sommaren och att jag inte varit hemma på hela tiden så han städningen legat lite på latsidan. Dessutom så tyckte Tarja och Kaj att jag skulle tycka om allt spindelnät över alla saker i sadelkammaren. Jätteroliga är dom. Hysteriskt.
Jag satte älsk på att sopa bort det mesta förut men idag så tog jag tag i det hela. På med handskar och stoppa in tröjan så dom inte kunde krypa in.
Jag kom en bra bit men tillslut pallade jag helt enkelt inte med. Jag gav upp städningen och lämnade alla obehagliga djur ifred. Usch!

Fick ett mindre roligt sms av rektorn idag också. Ska dit på fredag - han förstör alla mina planer. Menmen, kanske lika bra att verkligen gå igenom allt så jag kan få lägga det bakom mig. Så får se vad som sägs. Jag är ju inte direkt glad över alla anklagelser som haglade över mig dom dagarna, falska anklagelser som jag inte fått någon som helst ursäkt över - enbart bortförklaringar.
Vi elever ska vara snabba på att be om ursäkt bara för fem minuters sen ankomst, men lärare får minsann häva ur sig både det ena och det andra utan konsekvenser. Jag är så jäkla trött på att vara offer nu att jag med lätthet skulle kunna ge upp. Men det verkar folket på skolan strunta i.. Speciellt med tanke på bästa Hagberg och hennes situation också.

Lätt att putta ner folk, svårare att peppa folk att orka sig igenom tre år av skoltrötthet. Man tycker ju att folk borde tänka om när man dessutom har påpekat detta för dom.. Nej.. Svenska skolsystemet borde ses över, kolla igenom vilka som utbildar både lärare och elever.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback