take a turn, fight!

Okej.. Ni får utsäkta alla mina upprörda inlägg på sistone men det är just det jag varit - upprörd! Ingenting har varit bra, jag har inte ens kunnat njuta av de få stalltimmar jag unnat mig och då är det ganska illa. Tror jag måste tvinga mig ut ännu mer, ta vara på den tiden där ute. Dessa timmar är läkande, man mår bra.
Hur som helst, vad var det där för utsvävning egentligen?

Det blev akuten igår. Nej, jag stack inte kniven i mig utan fick komma in ändå. Mamma tyckte jag skulle ringa till sjukvårdsupplysningen men eftersom jag är så himla feg så ringde jag och tvingade pappa. Mogen tjej. Massor av vuxenpoäng försvann precis! Menmen, han ringde och dom sa att jag skulle komma in. Fick dock en tid - till akuten. Sen när kan man boka tid till akutmottagningen? Skumt!
fem över halv nio fick vi komma in och en två sekunders titt i min mun så konstaterade han halsfluss. Min gulliga böld i halsen var dock inte så pass stor att det var värt att göra någonting åt den - det skulle bara vara onödigt smärta. Så han skrev ut penicillin och skickade hem mig. Allt var över på en halvtimma.

Idag så körde pappa upp mig ur sängen tidigt och trots feber så åkte jag och hade min praktik på Scheele. Tog hand om frukosten och shit vad jobbigt det var. Inte jobbigt på det sättet att det var överdrivet stressigt eller mycket folk, nej min kropp tyckte det var jobbigt. Kanske inte så konstigt med feber. När jag blev nerskickad för att byta om så var mitt linne helblött. Hur mysigt är det på en skala? Att jag ens skriver sånt i bloggen. Haha, men hey, det är mitt liv ni läser om och då ska ni få läsa allt också.
Efter tre timmar, alltså strax efter tio så sa Cicci åt mig att gå hem. Kilade upp till Apoteket och hämtade ut min medicin innan jag ringde runt efter skjuts. Underbara Tarja kom och skjutsade hem mig. Sedan dess har jag sovit i en massa timmar. Så otroligt skönt. Jag får se till att sova på mage eller rygg, annars är det minimalt med luft som dras ner i mina lungor knepigt nog.

Nu inväntar jag lite mat. Pappa skämmer bort mig som bara den. Alltså, nu menar jag mer än vanligt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback