it's you and me - you and me !

Ja jisses vilken duracellsöndag! Eller nått i den stilen.

Har just nu avslutat min intima dejt med dammsugaren. Fick lite loveproblems i trappen. dessutom fick jag säga hejdå på riktigt till mina ex som dammat igen där nere i trappstegen. Pappa gjorde klart för mig att jag inte kan ha så många trasiga själar där nere - man man ju knappt komma upp!
Jag talar naturligtvis om mina kära skor. Vinterkärlekarna blev dessutom nerpackade - tuff dag!

Nu är jag faktiskt svettig. Sägs ju att städa och sex är de bästa motionsformerna. Det ena lite roligare än det andra må hända - men som sagt, man kan ju inte få allt här i livet. Haha! Usch. Tvål i munnen!

Så snart som Masiel och Linn behagar kila över så blir det tjugo minuter i solen innan jag kilar upp och tar en dusch. Sedan så brummar jag och min Audi iväg. Ska bli spännande. Myyyycket spännande. Så länge han vill starta alltså. Var ett tag sedan han blev rörd. Haha, jag känner mig lite syndig idag.

Mina forna vänner Jehovas var och plingade på dörren idag. Kändes lite knasigt. Faktiskt så saknar jag det en smula, men bara lite. Jag tror nog att detta liv är liiiite mer spännande än deras, i alla fall för stunden. Haha.

Ohmy, nej. Nu är det dags att röra på sig igen. Mot solariet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback