it's getting late now

Igårigårigår. Vart ska jag börja?
Kan förtälja att jag var sugen på allt annat än att dra på min klackarna i alla fall! Haha.

Började med kräftskiva hos min bror. Blev bror, syster och hennes sambo. Stackars lille Nisse alltså. Stackars alla som behöver vara med när vi Saxinsyskon (alla utom Mathias för han är ett rikspucko!) drar igång. Jisses. Om jag orkar ska jag lägga in den söta videon som spelades in. Om jag vågar visa omvärlden vill säga. Några bilder kommer när jag orkar leta upp kamerasladden.
Vi åt kräftor i alla fall, eller dom åt kräftor och jag potatisgratäng. Eller okej, Nisse åt kräftor, vi andra kastade kräftor.. Ehehe. Precis. Moget.

För att hoppa över massa tråkiga detaljer så gick jag till Julia vid elvataget om jag inte minns helt fel. Julia var full och glad i alla fall. Hann inte riktigt få uppfattning om vilka som var där. Men Ellenor och Daniela är dom mest betydelsefulla i alla fall. Så ni vet att dom var där i alla fall. Hehe.

Helt plötsligt så är vi påväg till staden. Eller och jag Ellenor är det i alla fall, dom andra försvann. Så vi kilade in på Källarn och flöt omkring.
Jag var elak och slogs igår dessutom. Usch då. Men hon var värd det big time! Var liveband ute på verandan, hon och hennes psykvän stod längst fram och vi hamnade precis bakom dom. Folk i denna stad är ju i den mognadsgraden att det är roligt att putta och trycka framåt. Så jag och Fredrika åkte ju rakt in i dom och jaevlar vad det tog hus i helvetet. Jag har rivsår på armen och i sidan - långa naglar!
Just då brydde jag mig inte men efter ett tag var det armbågar och baksparkar. Saken är ju den att hon hade klackar på sig. Vilken normal människa sparkar bakåt på någon annan med klackar? Då fick jag nog och höjde rösten en.. smula. Vi gick tillslut till vakten och sedan därifrån. Så vad som hände vet jag inte. Hoppas hon fick en sten i huvudet eller dör ensam! :)

Hemma halv fyra vilket pappa inte blev direkt glad över. Krävande far..


Systrarna Saxin


Något random liveband .


En full Fredrika .


03.55 - nej, jag är inte naken.

Kommentarer
FL säger:

Tur att jag alltid blir så jävla snygg på bilder! Dessutom var de äckelfittan som slog mig först, för att andra dunkade in i henne. Måste gå till doktorn nu och testa mig för rabies, hiv, flatlöss etc..

2011-08-14 | 22:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback