what the hell is going on

Idag tänker jag lova er en himla uppdatering!
Måste berätta lite om resan, lägga upp bilder och diverse framtidsplaner. Eller det där lät dramatiskt, jag tänkte mest delge er om kommande veckor, inga livsuppdrag här inte.

Just nu, precis nu, sitter jag och väntar på klockan. Eller inte på klockan, jag väntar på att klockan ska göra sitt jobb och ticka på. Runt kvart över ett ska jag träffa Alex och Frida på stan. Dom ville ha lite bilder till sitt 'ankföretag'. Ni borde checka in det. Man 'köper' en anka och är med i ett ankrace, alla pengar går oavkortat till SOS Barnbyar och man kan själv vinna ett presentkort av något slag. Spännande indeed!

Igår dog vår bil föresten. Inte okej!
Jag och pappa var ute och ströåkte - hamnade i Enköping på något vänster. Men det var inte där vi dog, nej vi skulle svänga förbi Hälla i västerås på vägen hem. In och stanna till vid Max och där i kön bara stendör bilen. Med en suck. Går igång en stund på tomgången och muttrar innan den dör igen. Så i väntan på bärgaren smiter jag in och handlar käk (jobbigt att vi hamnade utanför MAX liksom..).
En snubbe var himla udda. Han kom tillbaka till macken (ligger ju en st1 mack precis där..) efter ca en timma och såg himla nyfiken ut. Var fram, himla oskyldigt, och kikade på vår regplåt innan han kilade och tankade. Visste inte riktigt vilket ben han skulle vila på.. Kläderna dessutom, mjukisbyxor med instoppad skjorta. Hehe.
Sen innan han åkte så stannade han till vid vår bil och frågade om vi hade problem. Nejnej, vi står här i två timmar för att vi tycker det är roligt.. Han talade då om att han minsann haft ett turboras på en -03'a med en knasig handgest. Wierdo.

Efter många om och med så satt vi en hyrvolvo påväg hem. End of story för denna gång. Förhoppningsvis så får vi tillbaka våran på måndag. Grait.

Nej, kila iväg nu ska jag göra. Knasigt inlägg. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback