i would just stand and stare

En mycket okej dag. Himla trevlig dag. Sådana dagar borde det finnas fler av. Just sayin'.

Började med att jag hämtade upp Ellenor och vi gjorde försök nummer två till att köpa biljetter till juldagen. Vi lyckades. Så det är nu man ska börja tagga? WoopWoop!
Sedan stannade vi till hos bagarn' på torget och köpte en påse lussekatter innan jag skjutsade hem henne igen och försvann till skolan. Matte till att börja med. Jag tittade mest på sköldpaddorna och pratade strunt med Jennifer. Med andra ord blev det inte speciellt mycket gjort.

Jag och Jennifer hade sedan den muntiliga delen i nationella engelska efter en lång håltimma. Kändes verkligen kasst men när jag gick in och kollade på bedömningen och betyget så gick det tydligen inte så dåligt. VG på alla delar nu, var nog det sista jag hade räknat med. Hon skrev också att gör jag lika bra ifrån mig på de sista delarna så har jag mig ett VG i engelska. Se på trissor.

Imorgon blev jag precis uppbokad på lunch av Josefine. Thaibuffé blev det tydligen. Spännande. Hoppas tahistället håller standard nu bara. Jag tänker äta ändå. Avfallskvarn.
Pepparkakshuset jag hade planerat att bygga under dagen får nog vänta till kvällen. Jag har tydligen planerat himla mycket imorgon. Tänkte bege mig ut på en ridtur medan solen är uppe. Kan bli spännande. Ont i rumpan.

Nej, nu sängen och ett par avsnitt ifrån Skilda Världar. Vad är det med skitserier som är så himla bra? Jisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback