sometimes

Har inte blivit mycket bloggande i helgen. Har haft annat för mig.

Tog bilen hem till Anna i lördags. Snöade ute - förstör håret. JISSES! (egentligen var det för att jag inte orkade cykla - true story!) Men Daniela var lika lat och åkte med mig. Så väl hemma hos Anna blev det att korka upp och mätta magen med tacos. Kvällen innebar en himla massa skratt, fula bilder och himla roliga lekar/spel.
Fick ni något knasigt sms så var det bara vi som körde konsekvens.
Jag och Daniela tog kväll rätt tidigt och traskade hemåt i snön. Vem kom på den korkade regeln att man inte får köra hem?

På söndagen blev det städ, tvätt och pynt. Pappa har något för att stoppa in massa tvätt i maskinen och köra den, men han hänger aldrig upp tvätten. Jag brukar bli grinig och blunda för det. Slutar med att jag som får hänga en jävligt illauktande tvätt! Så onödigt för man måste låta tvätten torka för att sedan tvätta den igen om lukten ska gå ur. Tvättmaskinen måste också torka mellan för att inte nästa tvätt ska lukta skunkanus. Han har en tendens att tvätta jeans jag ska ha samma dag dessutom (tvättkorgen är en mellanlandning emellanåt!). Äsch.

Jag satte upp granen i söndags, tog fram julstakarna och bytte duk. Mysigt!

Så emot kvällen hämtade jag upp min grabb på stationen innan vi åt tacos och tog in hästarna. Styrde sedan hem till Ellenor för lite Mariocart. Jag blev totaltägd jämt. Anyway. Styrde bort till Köping lite senare för bowling. Jag blev inte totalägd - tro det eller ej!

Kvällen slutade efter en värdelös alienfilm..

Kommentarer
Mamma Anttila säger:

Va'! Funkade rättsstaten!?

Det var inte så att han bara fantiserade om käftsmällen då? ;)

2011-12-20 | 06:36:12
Bloggadress: http://skrammelihuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback