när tar det sluuut?

Hur det mås idag? SKIT!
Somnade nog inte fören runt tresnåret, sov superdåligt. Vaknade när Kent gick upp runt halv sex. Vid sex kilade jag själv upp och medicinerade mig lite - inte trött för fem öre vilket är superknas! Men jag kilade till sängen igen för att sova en halvtimma eller så. För då öppnade mamma dörren och Humle gjorde mig sällskap. Eller först vältar han ut mitt vattenglas och dricker sig otörstig innan han kastar sig upp i sängen. Inte mys någonstans. Han fick gå!

Somnar, vaknar, somnar osvosv i två timmar kanske. Klockan är strax efter elva innan jag kliver upp med knivar i halsen. Mådde relativt bra första vändan jag var uppe, när jag tog panodil och det men nu fick jag ett bakslag. Jag kan inte svälja utan att det ska till att tåras i ögonen.
Hela halsen är kanonröd (alltså inuti för er trögfattade ;)), supersvullen och gör djävulskt ont. Det är en perfekt jämförelse det där med knivar. Ett antal knivar som rispar längsmed hela halsen varje gång jag ska till att svälja. Från den där grejen högst upp till lungorna i princip.

Jag orkar inte med det här. Fick verkligen tvinga i mig ett halvt glas youghurt. Mina Zyx-halstabletter hjälper inte heller. Nu bedövar dom bara tungan och inget mer. Åh, skjut mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback