oh my dear .

Lovade er en uppdatering om när jag valde att trampa till stallet. Sov så gott så jag fick inte dåligt samvete. Inte mycket i alla fall. Ställde klockan på så sent som åtta. Kikade på vädret, -24. Snoozade tio min, kikade igen, snoza osvosv. Halv nio kastade jag mig ur sängen och kilade iväg ändå. Solen var framme så det var inte så farligt ändå. Hästarna ville minsan inte ut oavsett. Knas!
Vattnet inne i det halvt uppvärmda pumprummet valde att inte fungera innan jag blev arg. Det mesta går med lite våld, så är det nästan alltid. Vatten fick jag ju i alla fall.

Ingen idé att krypa ner och sova när jag kom hem. Var uppe i varv men slog på slutet av filmen jag såg här om dagen, eller inte såg kanske man ska säga. Hur som, fick senare i mig lite frukost och man kan ju undra vad det var i dom äggen.
Som en liten duracellkanin har jag flygit runt här hemma. Skrubbat toaletten, handfat, tvättmaskin och ehm.. ptja.. allt. Jag sa till pappa att han fick slicka på stolen nu om han ville, det ville han inte.

Satte igång en tvättmaskin, tömde mitt rum på alla kläder samt allt annat skit. Jisses vad duktig jag är på att samla på mig saker! Har dammsugit hela lägenheten, satt igång en diskmaskin och pillat med massor annat.
Ska snart ge mig på att byta i sängen och sedan torka golven. Usch.
Måste så duscha sedan. Men man bränner sjukt med kalorier när man städar. Synd. Kommer sakna dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback