dagsresumé

Okej jag erkänner, jag är så otroligt fjortis som ni fick uppfattningen om imorse. Jag förösker dälja det så gott jag kan, man ibland kan jag bara inte. Så nu vet ni om det. Tänker faktiskt kasta upp en bild på ena skoparet senare, om den inte blev allt för suddig.

Hur som helst, jag var i skolan idag. Första riktiga skoldagen på läääänge. Min hjärna är mos. Samhäll, religion och lunch. Idrott, jag är inte king på basket ska jag meddela er. Fast ingen trodde något annat heller va? Viktor var inte heller king, han fick åka ambulansen tillslut. Det är inte illa pinkat av mr långben. Nej, nu är jag elak. Tydligen har han hjärtfel? Aja, trots att han förtjänar ett hårt slag rakt över näsan vissa gånger så hoppas vi att han klarar sig. Onödigt att få fel på pumpen i den här åldern, även om man inte har dom bästa 'aktiviteterna' på fritiden. Haha. Usch. Jag är bra elak. Nej, krya på dig snutte!

Hoffa, som vi även har svenska med, pallade inte riktigt med att ha vår lektion efter den fasansfulla idrottslektionen. Däremot fick vi reda på vilka som fick praktik utomlands (kockelever givetvis. Hotelldiskriminering!). Hoppas Ellen (är nog den enda av dom som läser..?) får ruuligt i Frankrike. Äta baguette och dricka vin.

Matte slutligen. Jag dog. På fläcken. Jisses, det var paranteser, gånger, x och jag vet inte vad. Men är man grym så är man. Mattegeni är vad ni kan kalla mig. Eller något i den stilen kanske.

Nej, nu har jag verkligen gått igenom min dag så det borde släta ut mitt misstag imorse. Haha.
Reklamplugg nu, prov på onsdag. Andra körlektionen på torsdag. grymt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback