det man inte minns har inte hänt

Förfärligt vad ungdomarna super till det jämt och ständigt. Usch. Själv var jag spiknykter, eller något åt det hållet. Kanske. Typ.

Vad hände igår då? Planerna ändrades flera gånger men det hela slutade med att jag kom hem till Linn. Grejen var att vi skulle dra vidare, men som sagt. Vi är inte dom bästa på att hålla oss till våra planer. Så vi blev kvar. På tolvslaget blev det lite skumpa och ful dans på balkongen innan vi kilade ner och smällde lite raketer. Det är nog inte speciellt smart att vara rund om fötterna samtidigt som man ska kasta iväg en liten smällare när man aldrig kastar iväg en smällare precis innan den smäller. Men sen är jag inte speciellt smart heller.

Hur mycket klockan var eller varför vet jag inte, men jag, linn och daniel kilade över till Masiel. Dansade ännu fulare och åt tomatkyckling. Hur mycket klockan var vet jag inte, men sedan stod vi utanför porten och pratade med hennes kusin. Denne kusin (inga namn..) hade slagits med två nazister vilka sedan följde 'kusinen' hem. Psyko? Ja! Hur som helst. Denne kusin var redigt arg i alla fall och när han var uppe i trappen så såg han till att fönsterrutan gick i krasch. Grejen var ju den att vi tre, jag, linn och daniel stod just under denna ruta och fick alla söta glasskivor över oss. Jag, klantarsel som jag är, fick tydligen in en perfekt träff för ont i huvudet fick jag. Ilade till i hela huvudet och jorden snurrade ytterligare lite mer än vad den redan gjorde.
Dock syntes det ingenting så jag vet inte vad det var. Ont gjorde det i alla fall.

Sen gick vi hem. Det finns knappast något härligare än att dra på sig mjukisar och byta skor under natten. Underbart! Bara så ni har det i minnet alltså, när ni fladdrar runt ute kära läsare.

Nattligt besök också. Jag vet, lite för väl, att man nästan aldrig kommer hem okej när man väl är i en annan stad. Puss på sånt.
Hur som helst. Vad är det med folk och kolla skräckfilm? Nu var det nån film om människor i en hiss? Djävulen tar mänsklig skepnad och bestraffar folk för det onda dom gjort. Fast såg inte så himla mycket av den filmen mer än att någon dog av.. glassplitter. Jag somnade. Som ett barn. Skönt!

Idag ska jag tillbringa hela dagen i vågrätt läge. Ska inte göra någonting alls som inte är till min fördel. Todä!
Nej, nu ska jag kila och göra något mer vettigt än att blogga. Söta bilder på mig och underbara Linn kommer snare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback