sickness

Jag tror jag vet hur det ligger till nu. Någon gång under året har jag lyckas svälja spindelägg som nu har kläckts och hundratals spindelbarn lever loppan i min kropp. Det är därför det kliar i hela min kropp, det är därför jag aldrig blir frisk. Jag tror det är något i den stilen. Skulle inte förvåna mig om det kryper upp en åttabenting här snart. Usch.

Nej, jag förstår inte vad det är som händer. Eller jo, jag är aldrig hemma och vilar som jag ska. Jag går ut i nylonstrumpbyxor en hel kväll, dansar energin ur mig och sover på tok för lite. Men det är ju ändå inte mitt fel, ellerhur?

Vaknade upp idag och jag har mått sämre än på länge. Hela min kropp värker, mina muskler finner ingen ork och mina lungor vill hoppa ur min kropp. Jag svettas som en bussturk precis innan jag ligger och skakar av kyla. Min näsa vägrar släppa in luft trots litervis av nässpray och hostan får mina ögon att tåras.
Jag har spenderat precis hela dagen i sängen och då skojar jag inte. Jag satte mig vid teven fem minuter innan pappa kom och körde bort mig för det var tydligen skidor idag också. Snart är den sjunde säsongen av Scrubs klartittat och jag vet inte om jag orkar med flera avsnitt. Vad ska man göra då?

Finns ingen ork att äta, ingen ork för någonting. Jag vill bli frisk nu tack.
Jag har spenderat precis hela lovet på att vara sjuk. Hur moget är det på en skala egentligen?
Supermedicin hitåt tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback