baby, it's your last chance!

Det är en smula dålig uppdatering här. Men man har inte riktigt tid eller lust att blogga hela tiden heller.
Har fortfarande inte fått internet på min dator att fungera så jag snor till mig Jockes emellanåt. Annars finner ni ganska stadig uppdateringar på facebook, om ni saknar mig för mycket vill säga ..
Vad har hänt sedan senaste inlägget?
I onsdags hyrde vi en båt, en snabb båt. Hehe! Så vi kastade i alla ungar, all packning och oss själva för en tur på havet. Var supermysigt! Puttrade genom Smögen och ut bland klipporna. Tillbaka till Kungshamn för att lägga till intill en sandstrand där det blev grillning, krabbfiske och bad. Ungarna var outtröttliga!
Hemma runt fem, sex igen. Bror med familj for hem på kvällen. Skönt!
I går, Torsdag, så kilade vi ner till en strand här i Hunne för lite mer krabbfiske. Denna gång körde vi på musslor och jäklar vad det nappade! Drog upp hur många krabbor som helst! Haha, jag var som ett barn på nytt. Skrek i alla fall som ett barn när Maria kastade en sjöstjärna på mig. Folk kollade konstigt ..
Idag ska syster och jag bege oss in till Uddevalla. Hennes kompis har inflyttningsfest. Spännandespännande. Är Fjordfestivalen i Uddevalla dessutom så lär vara mycket folk ute i alla fall. Jag återkommer med uppdatering om detta.
Nu ska jag kila iväg och gunga Dixie som drar i mig. Lite bilder finns på facebook. Pussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback