above and beyond

Fyra dagar sedan senaste inlägget. Det är ju verkligen inte okej!
Men jag har ingen lust att uppdatera. Känns som att det inte finns något att skriva om när det egentligen finns massor. Vi pysslar med lite allt möjligt här hemma, faktiskt.

Kommer nog inte att bli någon bättre uppdatering heller. Jag hjälper till att plocka flyghavre (gratis motion som bidrar till solbränna på axlar/armar.. haha), dör i sängen och har smått ångest över att jag inte har körkort ännu.
Men det är i stort sett bara teorin kvar. Vafan Emilia - plugga!

Jag beger mig ner till västkusten i början av nästa vecka. Syster ville att jag skulle komma ner och besöka henne. Hon har åter igen bytt stad och befinner sig nu i Hunnebostrand. Enligt hennes utsago fanns det ett fint gästrum åt mig. Huset har havsutsikt, gångavstånd till city/utelivet, massor av fina restauranger och massa underbara platser. Jag tror jag mest ser fram emot att äta riiiiktigt färsk fisk som blivit fiskad bara några timmar innan. Jag avskyr mig själv lite för att jag inte äter skaldjur. Jag menar, det är ju en självklarhet när man är på västkusten!

Hur länge jag stannar i paradiset vet jag inte ännu. Tänkte se till att plugga på körkortet rejält, alltså så rejält att jag kan komma hem och skriva upp! Sedan ska jag bara vara. Flyta runt i vattnet, sola mig negerbrun och dricka rosé i mängder. Jag tänker dessutom fylla nitton och ha galna utekvällar med min syster.

Är man ute med min syster så kan allt hända. Speciellt med lite alkohol med i bilden.

Sedan hoppas jag på att Tessan kommer ner en helg och gör mig sällskap. Awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback