what are you waiting for?

Jag ger upp. Jag klarar mig inte utan alkohol. Studentalkoholism! Hehe.
Nej nu blev det fel, jag är ju nykterist. Saft, jag klarar mig inte utan saft!

Planerna har blivit ändrade sjuhundra gånger idag men just nu så ser planen ut så som att jag och Linn kilar ner och kollar läget på russindiscot. Är trettioplus och nostalgikväll på Vinbäcken ikväll. Är rekomenderad ålder på just trettio ikväll så vi får se hur stora våra chanser är. En liten del av mig vill komma in och dansa bort någon kalori medan en annan del av mig vill chillsitta på Ågården med en kall cider och prata skit om livet medan min hjärna skriker att jag borde vara hemma och tvätta samt packa!

Även den planen är ändrad. Min bror (som jag faktiskt inte räknar som bror längre mer än att vi delar samma dna, han är en skitstövel milt sagt!) ringde och frågade om jag skulle åka med honom till syster. (Lång historia kort, han har blivit övertalad till att ringa och erbjuda skjuts - skulle han få bestämma skulle jag få åka svindyrt tåg dagen efter att dom åkt ner..)
Så vi åker redan imorgon eftermiddag. Jag har inte ett enda par rena trosor. Så det är tvättning i fulla muggar just nu. Men vem orkar sådant? Jag går ut ikväll, tömmer tvättmaskinen när jag kommer hem/imorgon och packar ner det blöta tvätten och hänger upp den när jag är framme. Grait!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback