...

"Jamen då kan vi ju lika gärna skriva Emilia älskar kuk och korv på hela sidan!" - Det får stå för mognadsgraden på vissa i klassen idag. I promise, så arg som jag blev idag under bygget av studentvagnen har jag inte varit på länge. Vilka jävla bitchar det finns alltså! Helt sinnes! Vad skulle min mamma säga?

Annars så följde jag med Masiel till Västerås. Eller hon följde mig till polisen för att hämta ut en del saker innan vi tog en tidig lunch i Skrapan. Mätta så satte vi oss på en buss till Björnön för att möta upp studenterna på hennes skola. Blev lite chill i solen och sådär någon timma innan vi fick skjuts tillbaka till stan.
Stannade kvar med Ellenor och M när dom fick sina betyg samt sa hejdå till lärare osv. Superdryg skola!

For hem till Arboga, kilade över till bror och vi mötte sedan upp mamma på staden. In och fylla på saftlagret rejält innan jag blev upphämtad utav Jenny tillsammans med Ellen, Lina och Tess. For vidare till Kolsva där vi stannade hos Masken. Nästan hela klassen dök upp och vi ordnade med vagnen. Fick väl till något tillslut ändå.

Så nu är jag hemma, nyduschad, lena ben och supertrött. Ska ta och fixa lite med det sista innan jag kryper ner i sängen. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback