you bring the fool out of me

Min pappa är bra söt. Jag hade sagt till honom att jag skulle sova hos mamma. Men sedan ringde Masiel och frågade om jag ville över till henne och chilla, ev ta en nattpromenad. Sure thing, jag satte mig på cykeln och for hem till henne. Chillade, pratade skit och så drog vi ut en sväng i sommarvärmen. Supermys!
Tänkte då att det var onödigt långt hem till mamma (skapligt lat chey) så jag cyklade hem istället. Pappa märkte detta på morgonen såklart och frågade ut mig.
Jag frågade honom sedan vart han skulle när han greppade bilnycklarna. "Jamen här berättar vi ju inte för varandra vad vi hör, hej!" sen åkte han. HAHA!
Sa till mamma; "Sen när jag flyttat hemifrån, ska jag behöva ringa honom varje gång jag går utanför dörren då?"
Han har i alla fall slutat ringa och fråga om när, hur och vad jag ätit.. Lite positivt i alla fall! haha.

Kvällen idag bjuder på fint sällskap, drinkar och Björn. Rock on liksom. Rosenström kommer till Källar'n vilket vi ger tumme upp för! Så jag och Tess kilar över till Ellenor (ska tillägga att hon numer bor hos sin pv. ohlala!) där lite annat folk väntas dyka upp.. Vilka det är ännu vet jag inte riktigt.
Ni lär få lite bilder imorgon. Dock blir det nog inte riktigt sådär fina som i torsdags, detta sällskap är av den liiite lugnare typen. Haha!

Nej, tvätt och städ nu. Duktig flicka. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback