lets pretend

Det var en pms dag igår må jag säga. Sådana kan tydligen komma när man minst anar det. SJ gjorde inte saken bättre heller.
Jag kom till stationen vid ett, tåget var försenat nästan en hel jävla timma! Fick byta optikertid och säga till praktiken att jag kommer komma sen - idag igen!
Halv tre kom tåget och vi tuffade iväg. Stannade utanför valskog och blev ståendes - jag började då! Jag var så arg att jag kokade. Jäkla skittåg som går sönder var och varannan minut. Varför ha dubbeldäckare som ALLTID har något fel? Det är allt ifrån en trasig kaffemaskin till ett trasigt lok. SUG!

Nej, sen blev det bra. Inte direkt mycket att göra på kvällen. Folk tycker minsann att man ska hålla koll på dom. Var en (snygg!) pojke som kom och frågade om han hade något rum inbokat för någon vecka framöver. Jag kikade efter i den gruppen han tillhör (är i princip enbart IKEA människor som bor på hotellet och så mycket visste jag, att han tillhörde IKEA) så frågar han mig med ett flin - "Vet du vem jag är?" . Nej, hur sjutton skulle jag kunna veta det och ännu mindre ditt namn? Haha. Nu kommer jag ihåg det i alla fall.
Intressant läsning - tumme upp!

Blir kväll idag och imorgon med. Optikern idag också. Jisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback