wireless

Jag är såååå trött!
Jag och Mathilda kom nog i säng runt halv ett, om inte senare. Sedan upp vid åtta för att göra sig iordning för körlektion. Otaggad till tusen.

Men det gick bra att köra i alla fall. Tjötade om trafikregler, vem som kör först och vem man vejar för i korningen om man svänger osvosvosv. Fick sitta och berätta om vad skyltarna stod för och liknande. Det var görsvårt. Jag är inte gjord för att göra två saker samtidigt! Hackig körning, bortglömda speglar och vissa gånger nära till krock. Haha, piiinsamt!
Tog även en sväng förbi Älholmen och sedan tillbaka. P tyckte jag skulle vara nöjd ändå, det hade tydligen gått bättre än förväntat. Tumme upp för det.

Satte mig med teorin ett slag innan pappa hämtade upp mig. Vidare till farmor för fika och sedan hem igen. Eller hem och hem, pappa ville förbi NilssonsMotor för att kika. Och kikade gjorde vi. Far min är bra sugen på att byta till en supermyndig volvo x någonting.. D5 tror jag minsann kom på tal med. Om det gör er något klokare?
Han visade mig även en schnygg cab, vit. Ohmy säger jag bara! Jag dog en smula när jag satte mig bakom ratten på den. Skulle absolut inte sitta fel i sommar. Fyrahundratusen är ju en pink i havet liksom, right? Haha .

Hemma nu, ska dö i sängen ett slag. Imorgon står absolut ingenting på agendan. Jag ska ha lov hela dagen , sådäså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback