älskade utvecklingssamtal

Nu är det egentligen onsdag, men jag tänker berätta lite onödiga saker om gårdagen - alltså tisdagen.

Började med att jag somnade runt.. fem? Då hade far min redan stigit upp. Kändes lite ovärt sådär. Jag själv kom då inte upp ur sängen fören runt halv tolv. Ingen fara skedd ändå i och med att jag inte börjar fören ett.
Fast denna tisdag tog jag ettbussen in, kilade upp till Culinaren och fixade klasskassan.

Så idag har jag burit 28177 riksdaler i min hand - mitt på stan! Jag är bra cool alltså.

Sedan så begav jag mig till turistbyrån för den sista stunden av turismen. Helt okej trots att huvudet snurrade och att det enda stället som lockade var sängen!

Kan passa på att nämna det som kopplas till rubriken. Fick skäll (nehej, fick saxin skäll?) idag. Jag var tydligen otroligt respektlös och jag vet inte vad (för att jag inte dök upp på mitt utvecklingssamtal). Visserligen kan det tolkas som respektlöshet - men vet du vad som hände den dagen? Nej! Tog du dig tid att ta reda på vad som hände den dagen? Nej!
Men ändå har du rätten att kalla MIG respektlös inför flera i klassen. Hur moget är det på en skala undrar jag?! Hade du, liksom en vuxen borde agera, så skulle du ha tagit det i enrum - oavsett hur trött/arg/förbannad whatever du är på mig.
Jag ställer mig ofta frågan - varför är vissa människor lärare?

Nu kommer jag nog hamna i elektriska stolen för slutet på detta inlägg. Men som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg - jag är så jävla trött på det här!

Nu tar jag religionsboken och kryper ner i sängen. Islamprov imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback