tonight we gonna hit on the floor

Datorn har verkligen valt att vara på ett jäkla pmshumör emot mig just nu.
Hela kvällen! Tog mig ca fyrtio minuter att skicka iväg ETT jäkla mejl. Filen hade jag dessutom sparat inne på mammas användare. Bytte sedan till Kents för att hans går snabbare. Tro på fan att jag inte kunde få fram filen härifrån. Nejdå. Så nu skickade jag utkastet ifrån mitt tal, får duga!

Annars? Jag och mamma styrde kosan emot Västerås imorse. Jag körde. Född för att köra liksom. Klarade till och med att köra ända till sjukhuset, stanna vid rödjuset OCH komma iväg utan motorstopp. Parkera genom att backa och ja jisses.. Jag är grym med andra ord!
Gick snabbt och enkelt att ta nya prover, ska komma tillbaka i juli och ta nya. Alla tester ifrån den natten var negativa, kändes superskönt!

Sen for vi ut till Hälla, inhandlade två par kortbyxor och två sommartröjor. Även lite smått. Får vi tacka mitt förskott av skatten som jag fick tjata till mig av pappa. Tro inte att jag får allt serverat på silverfat era jäklar - ni skulle bara veta!
Efter Hälla blev det Eskilstuna, fortfarande med mig bakom ratten. Kiing! Tuna Park. Äta kyckling och bränna någon krona till. Usch då. Jag skulle vilja vara miljonär.

Nu är studentklädseln komplett också. Mamma inhandlade ett par superfina skor idag till mig. Kommer bli awesome. Jag tänkte ladda upp en bild, men i och med att datorn har satt sig på tvären så fåre va. Kanske dyker upp en imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen, stilla mitt illamående och försöka få någon timmas sömn. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback