you've got the best of me

Wallmans igår. Var verkligen trevligt! Vi fick dock inte sitta vid stora scenen utan blev placerade inne i "The Livingroom" fast det var mer än okej det också. Sång, musik och schnygga pojkar - behöver jag säga något mer? Tur i oturen hamnade jag längst framme vid scenen.. Haha!
Dom som uppträder är också dom som serverar, det är nog det som var konceptet va? Tror det.. Hur som, maten.. Jisses! Eller ja, kanske inte förrätten. Jag är inte ett sådant stort fan utav gravad lax.
Men köttet sedan. Och med det potatisgrattängen.. Matorgasm!

Innan Wallmans så kilade vi runt på stan. Pappa var söt och förde över lite pengar ifrån min kommande skatteöverföring. Tror inte jag har kvar så många kronor där längre. Haha.
Så jag kunde inhandla ett par nya byxor samt ett par supersöta kilklackar ifrån HM. Awesome. Även lösnaglar till studenten. Tumme upp.

Jag som fortfarande är sjuk hade nog förbrukat varenda liten energiplupp för jag tvärslocknade på bussen hem. Då var klockan bara elva! Vaknade inte alls mer än en gång och då passade jag på att lägga benen på Masken för att sedan somna om. Myyys!
Så direkt hem, ner i sängen och somna igen.

Försov mig imorse dessutom. Fast det gjorde nog inte speciellt mycket ändå, skulle nästan vara tvungen att stanna hemma ändå då halsen inte är glad på mig idag. Jag förstår inte vad det är med halsen alltså.. När ska den ge upp? Usch!


Glad Ella på g till hufudstaden .


Förrätt.
Fläder och citrongravad lax med rökt vatten.


Var en man som fyllde år, han fick ett halsband med en ballong.
Vi drev med vårat andra bord, skulle få dom att sjunga studentsången.
Dom fick också en ballong. Den skulle man ha på sig så folk skulle bjuda
en på drinkar. haha! Fråga mig inte vad Masken gör dock ..


Här är mannen som fyllde år. Han slet och drog i tjejen som jobbade där.
Nästan så man trodde hon skulle flyga av scenen vissa gånger..


Vin, jordgubbsdrink och efterrätt. Tumme upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback