TVÅ FUCKING MILJONER!

Jag och pappa kom överrens om att vi skulle spela bingolotto ikväll, precis som resten av staden visade det sig. Fick inte tag på en enda lott i hela denna skithåla. Vem spelar bingolotto egentligen?
Men så skulle vi köpa via internet. Japp, så skulle vi köpa. "Skaffa Konto", pappa påbörjade kontoskapandet "Personnummret finns redan", pappa söker på Glömt lösenord "Finns ingen användare". Här haglade svordommarna i en söt liten ramsa och jag klappade hans huvud och bad honom lugna ner sig.
Skapade ett med mitt nummer och det gick prima. Klickade på Köp lotter, "För lite saldo". Då var man alltså tvungen att sätta in pengar på kontot man nyss skapat och sedan betala efter det. Hur sick? Inte konstigt att ingen spelar.

Vi fick våra lotter tillslut och efter maten slog vi oss ner som två andra pensionärer och började kryssa. Var faktiskt ganska kul ändå. Även om jag inte är allt för gammal så är det ändå en nostalgigrej. Jag brukade alltid tröttna på att fylla i efter andra spelet och pappa satt där med sjuttioelva lotter och försökte hänga med.

Spel nummer ett kammade hem noll men vad gör det? Spel nummer två var segt till en början men sedan hörrni. Fröken Saxin var ETT nummer, ETT FÖRBANNAT NUMMER ifrån att vinna två mille. Förstår ni ironin eller? Hur irriterande på en skala? Fytusan!
Plåster på såren var att jag på min andra lott var två Sverigelotter. Vi alla vet att jag kommer vinna storkovan där, right?

Bingolotto måste skämta med mig. Ett nummer. Retsamma jäklar det där..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback