ibland gliiiider livet ..

Okej, jag kan inte hålla mig. Jag ville inte att knappt en jäkel skulle veta men vafan. Är man sämst på att hålla tyst om dessa saker så är man.. Hehe.
Jag hela kvällen igår och pluggade den jäkla teorin. Kände mig totalt oförberedd inför provet idag, nervös som en gris! Så kom mamma och hämtade upp mig, repeterade lite i bilen och sådär. Gick fasligt fort att åka till Köping idag - för fort! Men så upp och in till datorerna tillslut. Tror aldrig jag varit så nervös som jag var idag precis innan jag klickade på 'Avsluta prov'. Jisses! Men inte hade jag någon anledning till att vara nervös. 62 av 65 - jag är tametusan helt awesome!

Så jag och mor for vidare till Biggan för lite Kinakäk och shopping. Hittade en supersöt blus som visade sig vara rena klippet. Kostade två hundra i vanliga fall men då ena ärmen var lite felsydd och för trång så skulle vi prova att pruta. Tio procent brukar man i alla fall kunna få. Så frågar hon om det är okej om vi får den för hundra. Eh, ja?! Så en tröja för halva priset kom vi ut med. Tummen upp!

Fick lite senare ett sms ifrån Ica att mitt paket ifrån Bubbleroom kommit så fick några fynd därifrån med dessutom. Kalasbra dag indeed!
Passade på att övningsköra lite när vi ändå var i Köping, är ju inte så många dagar kvar tills det provet heller minsann. Spännandespännande!

Nu ska jag försöka underhålla mig utan teve. Våran strejkar totalt vilket förpestar mitt liv en smula. Men en dusch, lite B&J och krypa ner under täcket får bli mitt nästa uppdrag. Pussen!


Kommentarer
Tarja säger:

chaffis, chaffis, chaffis B-)

2011-10-05 | 07:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback