dirtydirty dancer

Så mycket soffhäng blev det ändå inte. Jag har varit bra duktig idag ska ni veta!

Tog mig an mitt rum idag. Det är en uppgift bara den bäste kan klara av. Hehe! Så jag har plockat ner alla dataspel, pinsamt nog så äger jag de flesta julkalederspelen. Från det där med karusellerna till sjömansmöss. Kaspar i Nudodalen (hette det va?) var en stark favorit. Något som är lite mer pinsamt är att jag aldrig, aldrig lyckades spela ut ett enda utav spelen. Det om något borde ju mäta min hjärnkapacitet.

Sedan har jag dammat, rensat alla mina hyllor (eller ja, kastat in det mesta i min garderob så den är oöppbar för tillfället) och bäddat rent i sängen. Jag har dammsugit under, bakom och framför sängen samt soffan. Bedrift! Det var inte roligt ska ni veta. Bor en hel armé under min säng. Dock är den utplånad för tillfället. Nu påbörjas nästa. Dammråttorna gökar som kaniner där under. Äckligt.

Det känns lite konstigt att sitta här vid skrivbordet faktiskt. Jag ser mitt skrivbord. Alla pennor är i penngrejen och jag har kastat alla onödigt nerklottrade papper. Jisses, jag kommer ju inte hitta en pinal när jag behöver.

Något som kändes bra i hjärtat var dock när jag kastade alla papper ifrån CSN
. Den lilla högen for ner med ett leende. Höhö.

Ni kanske kan få se en bild imorgon. Beror på hur stökigt det hinner bli. Jag vågar inte lova att mitt golv syns hela veckan ut. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback