"ey, äru magic elle'?"

Ja jisses. Vart ska jag börja? Från början kanske?

Började fredagen med att dra ett par kalla uppe i Fornhöjden innan vi hamnade en snabbis hos Kenneth och Tony. Sprang (som alltid..) till bussen och spenderade några timmar på staden. Helt galen kväll och helt ärligt så har jag tagit min minnesoskuld. Jag har alltid lovat mig själv att aldrigaldrigaldrig se till att bli kalasfull och inte veta vad jag gör och det har aldrig heller hänt - förrän i nu.
Grabbarna Grus beställde två Magic Crystal Vodka vilket är en galen fulvodka som plättlätt borde försvinna från marknaden! När dessa kom så hade jag enbart fått i mig fyra cider och hann med ett glas av Crystal. En sexa var, dock innehöll min maaaassa dricka.
Direkt efter denna så börjar det bli muddigt i minnet. Jag minns i princip att vi traskade in på CP och att jag fick en öl. Ingen aning om hur länge vi stannade eller någonting! Minns däremot att vi kilade vidare när Tony blev utkastad.
Vi gick tydligen då till Ceasars där T kom in men inte J. Han som blev utkastad på förra stället blev gladeligen insläppt på nästa ställe. Hehe! Inga direkta minnen därifrån.
Har sedan fått berättat för mig att jag låg i gräset utanför och.. ehm.. ja.. mitt framför Aina som frågat hur jag mådde. Blankt. Vafan hände? Intaget den dagen var alltså fyra cider, en crystal och så en öl på krogen - hur är det möjligt? Pinsamt är bara förnamnet.

Mådde dock hur prima som helst på lördagsmorgonen. Som om ingenting hade hänt. Tråkigt nog vill jag säga. Jag skulle ha blivit straffad. Tagit konsekvenserna liksom..
Hur som, jag och J kilade ner på staden och tog en bit mat osvosvosv. Hem för en dusch och filmkikande innan det var dags för dag två.
Åter igen hem till K&T där det var.. hehe.. babbefest. uhuhuhu! Satt där ett par timmar och försökte vara sociala tills alla drog runt midnatt och vi bestämde oss för att kila ner till staden igen. Sprang till bussen åter igen. Jag hade ett blondmoment då jag stoppat en öppnad cider i innerfickan på skinnjackan. Denna jacka hade jag i handen och jag höll i cidern medan jag sprang. Tror ni jackan var torr när jag skulle sätta på mig den? Hehe.
Denna kväll fick jag inte i mig någon saft. Kroppen sa ifrån helt. Fyra cider och en gaydrink - that's it. Pojkarna drack däremot Crystal rent då drickan tagit slut.

Kvällen slutade med att vi missade sista bussen hem och fick skjuts av Banguras ex. Vi som var fem pers hoppade in i en trååång tvådörrars vilket innebar att J låg över oss andra tre i baksätet. Illa nog så gick bilens ljuddämpare emot däcken och vi hade mest tur att farbror blå inte såg oss!

Nu har jag låtit tillräckligt som en alkoholist/fjortis så jag avslutar detta korta blogginlägg nu. Jag ska tare luuuugnt ett bra tag framöver i think. Dock vill jag passa på att tacka alla pöjkar för en awesome helg!
Så kära barn, ser ni en Crystalflaska - tare himla chill! Jag vet att jag inte kommer smaka en droppe till av den..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback