i feel homeless

Sicken bra dag. Ni vet när man har dagar då allt i livet bara verkar flyta på? Precis en sådan dag har jag just nu.

Solen skiner för fullt, det är varmt ute och jag gick godkänt på mitt matteprov. Jag var helt säker på att kugga totalt vilket jag var ett poäng ifrån att göra. Men känns så otroligt bra att blivit godkänd. Till råga på det så klarade jag av alla mattetal galant idag. Det bara.. klickade! Fantastiskt!

När jag kom hem så hade jag fått respons på min senaste hotellinlämning. Vi skulle ju göra en broshyr med lite extra pusch på konferens. Hur som, hon tyckte att jag fått ihop en himla bra lapp och var överlag nöjd vilket gav mig ett VG+. Om ni inte minns så satt jag den fredagen som den skulle in och gjorde den helt ifrån grunden. Ibland har man bra tur!

Sedan blir det hästeri snart igen. Jag kan inte förneka att jag verkligen vill tillbaka och det gör ju inte saken bättre när T verkar vilja ha en i stallet heller. Så idag när jag och T var ute och gosade lite så insåg jag att det är ohållbart.
När skolan börjar lugna ner sig och när jag har det förbaskade körkortet så blir det igångsättning för Calles del. Jag ska även lära mig att köra transporten så vi kan ge oss iväg till ridhuset även under mörker. Blir nog bra.

Fast nu längtar jag mest tills jag får börja med maten. När det står lax på menyn så är det svårt att hålla sig. Hehe.

Calle och Tarja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback