varit vilse på djupet

Nog om Twitter. Vad är det här för skrytsamhet. Jantelagen Emilia, hört talas om det? Nej, jag tänkte väl det. Hehe.

Vad har jag annars pysslat med idag? Jo här var man uppe innan tuppen, beroende på när han går upp dvs, och stökade omkring. Så strax innan halv tio befann jag mig på trafikskolan  och några minuter senare så satt vi alla i en bil påväg emot Eskilstuna - alla lika nervösa i guess.
Det var risktvåan som stod på schemat vilket innebär halkkörning. Det var ett himla obehagligt sug som satte sig i magen när man såg folk sladda omkring där ute. Någon närmre beskrivning på uppgifterna behöver ni la inte? Vi bromsade, svängde och väjde i stora drag.
Fick dessutom prova att krocka i 7km/h samt snurra runt i en bil vilket var himla otrevligt. Vill jag verkligen inte vara med om utanför kontrollerade former! Men nu är jag proffs på det där. Pojken jag delade bil med är däremot inte proffs. Höhö. Han var sämre än mig och då är det illa. Även med ABS inkopplad så pumpade han med bromsen som en tok innan jag påpekade att det är abs'ens jobb och han blev knäpptyst. 1-0 till mig.

Tillbaka till trafikskolan, pratade strunt med Daniela som också var där innan vi cyklade hem. Powernapat på soffan, ätit Subway och kirrar lite lösgodis till bönderna på teven. Nu ska jag ta och sätta mig för att skriva halva uppsatsen som vi har som uppgift i Samhälle. Halva ska vara klart tills imorgon. Har Saxin gjort någon research alls? Nehejdå, det är hon på tok för lat för. Men det ska nog gå bra det här också ska ni se. Jag klarar mig nästan alltid.


Ptja, hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback