jag är apan som liknar dig

Igår for jag hem till mami och umgicks med henne. Kent skulle på herrklubben och då passade vi på att få lite tid tillsammans. Blev en öl, eller två, eller flera. Haha. När vi slutligen kollade på klockan så var den halv fem redan! Vem gjorde så att tiden rusade iväg sådär? Inte kul..
 
Tant T kom och hämtade upp mig strax efter nio och vi for ut till stallet. Hon tvingade mig upp på hästryggen idag vilket var så jäkla skönt efteråt. Jag kände mest för att sitta på en stol och leta efter fläckar på tapeten - typ. Men med lite peppning så satt vi på varsin frukt (för hästar finns inte, det är sant - det står på facebook!) och tog oss ut i skogen. Det snöade lodrätt, det var inte roligt för öronen.
Shalinka är mitt uppe i en monsterbrunst och tycker Calle ska sätta på henne i tid och otid. När vi kommit en bit på ridturen så vände hon upp framför Calle och började backa emot honom varpå han kastar sig bakåt och backar bort från henne. Han ville INTE. Det är lite roligt att göra narr över att han är kullös. Hehe!
 
För tillfället så sitter jag och väntar på klockan. Hen som snabbspolade igår kan gärna få göra det nu med, tack!
Ska iväg till Jossan och Johan för deras inflyttningsfest, plus att Josefin fyllt tjugo! All in dubbelt upp med andra ord.. Visar sig om jag gör om samma tabbe som sist jag var på Källarn. Haha, guud!
 
Bjuder på en oerhört smickrande bild!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback