i heard you liked the wild ones

Min 'sovplan' gick i stöpet direkt! Var dödstrött vid tio att jag gick och lade mig före pappa (det händer en gång i kvartalet.. typ!) och toksomnade. Vaknade som vanligt halv ett och var färdigsoven. Dags att inse att jag blivit biten av en vampyr och detta är första omvandlingsstadiet - nattsömnlöshet. Hehe. Passa er!

Höll mig vaken, åt frukost och slocknade på soffan strax innan nio. Tur nog hade jag ställt ett alarm 'i fall att' och det var ju tur. Skulle möta upp en pojke ute vid Donken för att sälja några komvuxböcker. Fyrahundra ner i fickan - tack! (Visserligen halva priset emot vad jag betalade menmen..)

Mårten var med så jag bjöd honom på lunch innan vi brummade ut till Tjurlången och rastade Rudas ordentligt. Han tycker det är kul den lilla skiten. Far runt som en iller med sin militärgröna helskroppsstrumpa och tjuter. Mårten tycker det är minst lika roligt och springer som en dåre han också! Haha.
Jag stod mest still och bad om att isen (som låter oroväckande hemskt!) skulle hålla. Speciellt då vi passerade en spricka och syskonkärlek som vi har så börjar M att hoppa upp och ner just där. Moget!

For hem och precis när jag slagit ner röven så plingar mamma på dörren och hon var lite pratsjuk. Fast jag schasade iväg henne för att möta upp Daniela för en fika på Saga. Julia följde också med och det var tal om zoombies, pensionärer, jobb och så himla mycket mer. Trevligt!

Nu är jag hemma och jag känner lyxen - pappa lagar maten idag! Amazing! Jag tänker slå ner mitt feta arsel till färdiglagad varm mat och äta utan att jag behövt lyfta ett finger. Händer allt för sällan. Vardagslyx!
Sedan ska jag dra på mig långkallingar för att mysa med hästarna en stund.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback