it was only just a dream

Ja jäklar, nu har jag snart dygnat och jag hoppashoppashoppas att jag får sova inatt. Jag blir tokig annars. På riktigt!

Slängde iväg ett sms till tant T tidigt imorse som frågade vad jag gjorde vaken och bjöd sedan med mig ut till stallet. Jag som redan då var något sjukt rastlös (hunnit sitta i fotbad, städat, lagat omelett osv INNAN ÅTTA!) tackade såklart ja och vi for iväg runt halv nio.
Det vi inte var beredda på var att Calles boxdörr gav upp - igen! Så vi försökte laga men vafan, sakerna är ju trehundra år gamla! Haha. Skämt å sido. Men rejält utsliten var den vagnen som gett upp. Allt kullager på yttersidan var totalt nedslitet och fanns i princip ingenting kvar av dom.
Vi gav oss därför ut och idiotförklarade oss big time.
"Ehm.. hej! Jo det är så att vi letar efter en sånhär!"
- sträcker fram en skitig och oljig vagn varpå den vi frågar rynkar på näsan
"Ja.. jo.. hmm.." börjar dom och kliar sig i håret
"Alltså.. vi behöver den NU, idag!"
"Men.. Det går ju inte" svarade dom snabbt och man kunde se hur det skrek IDIOTER i deras huvuden.

Jag tog en tripp till Västerås med Masiel där emellan också. Den tjejen kan konsten att missa tåg på alla de vis! Haha. Men det är bara mys att umgås med henne och vi spånade lite på nästkommande helg. Kommer bli galet spontant och redigt roligt! Mer om det när det närmar sig!

Så for jag till Köping för att invänta tant T och henner dotter som ständigt påpekade hur korkade vi var. Förstår inte varför..
Hittade tillslut det vi letade efter men tror ni inte att dom sålt av de sista precis samma dag? VARFÖR?
Men nu är det beställt i alla fall och kommer i början av nästa vecka. Himla billiga var dom till vår förvåning så vi slog till med sex stycken och passar på att byta ut alla. Kan nog behövas!
Jag vill dock inte vara med att byta.. he-he-he!

Imorgon blir det full fart igen. Måste se till att skyffla undan lite av tvättberget! Prio ett nästan. Usch.
Ska se till att pilla med en överraskning dessutom. Jag har varit lite bitter emot vad det slutgiltiga beslutet blev, men det kommer bli trevligt - det blir det alltid. Nu ska vi se till att bli klara i tid bara.

Ska skjutsa tant T's yngsta avkomma till Örebro då hon ska utsätta sig för nåltortyr. Jisses.
Upp på staden och besöka saftaffären, posta några böcker och sedan hem och hänga tvätt, duscha och fixa sig. Hur ska det sluta?

Bad hairday a lá deluxe!

Calle fick äta - då blev han glad ..

Hundrakilos dörr, små muttrar och en jäkla massa svordommar

Jag gav den fingret!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback