oh darliiing

Känns som att min blogguppdatering går neråt. Nu var det tre dagar sedan sist. Jag har faktikst lite nyheter men det hinns inte att skrivas nu. Jag har annat för mig. En upptagen kvinna ni vet?

I skrivande stund (alltså kvart i nio en fredagmorgon) så har jag varit vaken i.. snart sju timmar. Den ni! Min dygnsrymt är helt åt pipsvängen! 
Jag klev upp igår vid ett på eftermiddagen för att hunden tydligen var pinknödig och det var väl tur, annars hade jag sovit vidare! Så gick upp då och var vaken större delen av eftermiddagen. Somnar sedan på soffan med päronen vid nio. Halvslumrar ett bra tag tills jag ger upp runt elva och beger mig in till sängen och stendäckar. 
Vaknar sedan och är superpinknödig vid ett, halv två på natten och det går verkligen inte att somna om. Kikar på sista avsnittet med Skärgårdsdoktorn och sedan den supervackra filmen Jag saknar dig. Plötsligt hör jag röster och det tar ett tag innan jag inser att det är Kents radio som hoppat igång. Klockan var då tio i sex.. 

Så det var ju inte värt att somna om utan jag masade mig upp, lagade frukost och skickade sedan päronen på arbete! Här ska det jobbas så svetten rinner! Eller något i den stilen.. 
Själv har jag väntat in klockan. Tio över nio ska jag möta upp min gamle vän Daniella för att lotsa henne till stallet. Henne ska vi slänga upp på Shalinka inom sinom tid så D får svettas lite.. Hehe! 

Nej, trejde kaffekoppen ska slurpas upp tillsammans med slutet på Vakna med the Voice nu. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback