THE WOMAN

Varför ska jag kolla på filmer likt denna?

Filmen utspelar sig någonstans i USA hos en familj som bor ute i glesbyggden.
Pappan, en dominant man, ger sig ut en morgon för att jaga och får syn på en kvinna som lever helt under naturens lagar. Äter rå fisk och bor i något grottliknande.
Han bestämmer sig då för att fånga kvinnan och 'socialisera' henne. Men han upptäcker snart att kvinnan är svår att tämja då han fick sätta sitt ringfinger till. För att kunna behålla kvinnan i sitt våld så kedjar han fast henne i jordkällaren och med diverse medel sätter han henne på plats.
Sonen håller ett öga på vad som händer genom ett kikhål i dörren och börjar ta efter sin far och hans sadistiska beteende.

Den äldsta dottern i familjen börjar få problem i skolan och en dag kommer hennes lärare på besök i hemmet vilket upprör pappan extremt och hon skulle få komma att ångra sitt besök då hon blir bunden och kastad åt hundarna. Vad mer som rör sig inne i den hundgården får en att rynka på näsan!

Slutet på denna film är en smula suspekt och jag förstod nog inte riktigt vad som hände. Förstår nog inte riktigt syftet med filmen överhuvud taget då det inte riktigt finns någon story. Men är man lite för blod, innälvor och primitivt beteende så är det en film för dig!

http://www.imdb.com/title/tt1714208/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback