it's now or never

Ojojoj, ska jag börja från början?

Någon skola nu i vår kommer det inte bli - detta för att Komvux inte gått ut med tillräcklig information! Allt vi blivit tillsagda är att vill man ha sina betyg får man hämta ut dom själv. Absolut, det är jag helt med på och jag gick för att hämta ut mina betyg. DÅ säger hon i receptionen att 'nej, ett slutbetyg kan vi inte skriva ut nu..'. Jag var då tvungen att boka tid för att sätta mig ner med syv'en och välja/räkna in och om betygen för att det ska bli ett fullständigt slutbetyg. Hade inte varit någon fara på taken om det inte vore så att det inte fanns tider förrän om TVÅ veckor. Känns onödigt sent att söka in till skolan två veckor efter kursstart.. SKIT!
Åkte direkt därifrån och skrev in mig på ame. Kul! Hon som skrev in mig var en stöddig liten primadonna som påpekade flertalet gånger att 'ja det finns ju alltid en massa säljjobb man får utan erfarenhet' och log ansträngt. Hell no.

Var i södertjälje i helgen dessutom. Blev party i lördags. Nästan sämsta på länge. Haha! Klockan halv tre stod vi utanför en kass krog i Sundbyberg och frös rumporna av oss?! Åt en kall kebab på ett hak där man fick sitta utomhus. Jag tröttnade och blev grinig. Tunnelbana och svarttaxi hem.
Vaknade och var sjuk som attan. Sov precis hela dagen - på riktigt! Vaknade runt två, fick i mig lite alvedon innan jag tog en dusch och somnade sedan om. Vid fyra vaknade jag igen och drog mig hemåt. Fy tusan!

Har även kommit fram till att jag vaknar vid två på natten och är pigg. Har hänt för ofta nu på sistone. Idag tog jag en Lerigian i förebyggande syfte. Tror ni inte min kropp ballar ut totalt? Vaknar flera gånger under natten och är så trött att jag vill spy på mig själv, men det kryper i hela kroppen. Ni vet när man är sådär rastlös att man skulle kunna klätta på väggarna. Precis så var det. Något otroligt obehagligt! Var upp en sväng trots att tröttheten gjorde att jag skulle kunna somna ståendes emot väggen. Gick två-tre varv i lägenheten innan jag lade mig igen och sov någon timma. Upp och göra samma sak igen. Kroppen var så obehaglig!
När klockan ringde vid halv tio var jag forfarande äckligt trött, men det vet jag kan vara en bieffekt ifrån dessa piller. Så jag valde att somna om och vaknade lika trött igen när mamma ringde halv tre. Men då fick jag bita ihop och ge mig upp.

Så var jag hos farbror doktor idag. Tog i hand, slog mig ner, han kikade två sekunder i halsen och sa att han skickar remiss. Jag tackade och gick - allt som allt max tre minuter. Tre fukking minuter. Varför? Är det då inte mer pengasparande om man får en remiss via telefon när det ändå är genom ens husläkare som man känner? Jisses.
Nu är det bara vänta in remissen och sedan hoppas som karvar bort mina förbaskade mandlar.

Har ju dragit på mig en förkylning nu. Ont i halsen och en otroligt slemmig hosta. Hur mys? Så det knapras Zyx här för fulla muggar och orken ligger i fotknölarna. Men jag lever. Otroligt nog..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback