what you feel like is always a pain

Det här med skor.. Varför? Varför ska det vara så fasligt svårt att hålla sig ifrån dom? Jisses.
Jag har aldrig varit någon större skonörd mer än att jag köper skor när jag måste. Men nu på slutet så har jag börjar glida iväg. Här för inte så länge sedan köpte jag ett par skor på Tradera. Visserligen för ynga 58 kronor men har jag använt dom? Nej!
Så idag var jag och Daniela ut till Ö&B och vi fick se att dom hade rea inne på skobutiken. Klart vi kilade in där och tror ni inte jag hittade ett par skor, för halva priset eller? Jomenvisst! Och tror ni inte jag köper dessa skor? Jomenvisst. Tror ni inte dessutom att jag frågar Daniela - 'men när kommer jag använda dom här?' och ändå räcker över två hundralappar till hon bakom kassan? Jomenvisst.

Förutom impulsköp så var jag och pappa iväg till Örebro en sväng. Nu har jag äntligen tagit kort till mitt körkort! Förhoppningsvis får jag mitt riktiga nästa vecka så jag slipper 'den jävla tattarlappen' som pappa uttrycker sig. Ska bli skönt. Eller skönt vet jag inte. Men måste kännas lite udda att sträcka fram en papperslapp den dagen farbror Blå stoppar en..


Annars så går min kropp bazokas. Det är det förbaskade penicillinets fel. Magen är tok, jag dricker som en häst och är på toa lika ofta som jag säger något korkat! Är det inte penicillinet som ställer till det så är jag absolut gravid! Att må illa är min vardag och när jag väl tvingat i mig något att äta så får jag ont. Uscha! Jag har dessutom SEX DAGAR kvar. Fy!
Läkartid på måndag dock, får jag ingen remiss till halsdoktorn så kommer inte min läkare ha en fungerande hals själv. Bara en upplysning.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback